Η είδηση για τον πιο απρόσμενο γάμο του Hollywood που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση για τον πιο απρόσμενο γάμο του Hollywood που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μέχρι κι εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Αν υπάρχει μία είδηση που μας άφησε άφωνες, έκπληκτες -όπως θες πες το- είναι αυτή για τον γάμο του συγκεκριμένου ηθοποιού που δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε. Βλέπεις υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες από τον πρώτο του γάμο (και χωρισμό) και δεν πιστεύαμε πως θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το InTouch, ο Tom Cruise πρόκειται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με την νέα του αγαπημένη και συμπρωταγωνίστρια στο Mission: Impossible 6, Vanessa Kirby. Κάπου τον Μάρτιο μάθαμε για πρώτη φορά για το ειδύλλιο τους και τώρα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να παντρευτούν.

Καταλαβαίνεις πως αυτή η είδηση δεν γινόταν να μην κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού ο Tom Cruise είναι τρελός για την 29χρονη και ένα βήμα πριν γονατίσει και της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο ηθοποιός έπαθε την πλάκα του από την πρώτη στιγμή που την είδε στο cast και την διάλεξε αμέσως για συμπρωταγωνίστρια του.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία και ο ηθοποιός θέλει να την κάνει την επόμενη Mrs. Tom Cruise. Φήμες ή πραγματικότητα θα το ανακαλύψουμε σύντομα.