O Jon Hamm είναι ο πιο «κουλ» τύπος εκεί έξω

O Jon Hamm είναι ο πιο «κουλ» τύπος εκεί έξω

Ο Donald Draper του «Mad Men» δεν έχει καμία σχέση με τον ηθοποιό που τον υποδύεται. Και αυτό γιατί ο δεύτερος έχει την ίδια εμφάνιση αλλά, αντίθετα με τον πρώτο, ασύλληπτο χιούμορ.

Donald Draper: Ο αρρενωπός, σοβαρός, χαρισματικός διαφημιστής της δεκαετίας του '60, με τα κατά παραγγελία κοστούμια του, το προσεγμένο όσο δεν πάει χτένισμα, τα άλυτα προβλήματα του παρελθόντος, τον αλκοολισμό, τις δεκάδες γυναίκες και τα χιλιάδες τσιγάρα και τις αρχές κατάθλιψης.

Jon Hamm: Ο ταλαντούχος ηθοποιός που τον υποδύεται, με την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, τα «κοριτσίστικα» ποτά του, την ακαταμάχητη γοητεία του, τον αθλητισμό του, τα σορτσάκια, τα μπλέιζερ και τον σκύλο του, την ατημέλητη εμφάνιση, που έχει σταματήσει το κάπνισμα από τα 24 και, πέρα και πάνω απ' όλα, διαθέτει ένα διαολεμένο χιούμορ.

Ο Hamm κερδίζει στα σημεία το alter-ego του στη τηλεοπτική σειρά «Mad Men», με το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστός, και, ακόμα κι αν η καρδιά μας ήταν ταγμένη στον Don Draper παρόλα τα ελαττώματά του, μετά από αυτό το βίντεο που παρακολουθήσαμε, ο ηθοποιός έκανε σκόνη τον διάσημο ρόλο του και, εκτός από την αγάπη που κέρδισε, μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ενός άλλου ταλαντούχου, και λατρεμένου, κωμικού, του Conan O'Brien, στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας «Bridesmaids», στην οποία, όπως θα έλεγαν και οι Άγγλοι, βάζει το «fun» στο «fantastic».

Εκτός όμως από την ταινία, ο Hamm μίλησε τόσο για το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο όσο και για την εμπειρία του στο πρόσφατο White House Correspondents Dinner που παρέθεσε ο Barack Obama στον Λευκό Οίκο και στο οποίο ήταν καλεσμένος. Ο Hamm καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Zach Galifianakis και, όταν ο Πρόεδρος της Αμερικής ξεκίνησε τα αστεία του με στόχο τον Donald Trump, μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη στο εν λόγο τραπέζι. Ή μάλλον, δεν μπορείτε.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή του O'Brien ακολουθεί και ετοιμαστείτε για τα 9μιση πιο εξωφρενικά αστεία λεπτά που θα ζήσετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως και αυτόν τον μήνα.