Η Kate Middleton είναι έγκυος σε δίδυμα και διαλέγει ήδη ονόματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton είναι έγκυος σε δίδυμα και διαλέγει ήδη ονόματα

Με διαφορά η είδηση της ημέρας

Εδώ και περίπου δύο μήνες γνωρίζουμε πως η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Και μπορεί να άργησε αρκετά να κάνει την πρώτη εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλίτσα, ήταν όμως όπως πάντα εκθαμβωτική. Και μετά από τις εικασίες και τος διάφορες φήμες για το φύλο του μωρού που περιμένει έρχεται μία ακόμη είδηση, η οποία μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William περιμένουν τον Απρίλιο όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια. «Η Kate και ο Wlliam σοκαρίστηκαν όταν το ανακάλυψαν», αναφέρει μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον. Αυτοί που είναι πιο κοντά τους αποκάλυψαν μάλιστα, πως και τα δύο είναι κοριτσάκια.

Τα πρώτα άτομα που έμαθαν για την διπλή κύηση της Kate ήταν η μαμά της, Carole Middleton και η αδερφή της Pippa. «Τους κάλεσε ενθουσιασμένη για τους ανακοινώσει τα νέα», αποκαλύπτει η βασιλική πηγή. Κι ενώ πολλοί γονείς λατρεύουν να ντύνουν τα δίδυμα παιδιά τους ακριβώς ίδια, μην περιμένεις από την Δούκισσα να ακολουθήσει την ίδια τακτική. Η προστατευτική μαμά έχει ήδη αρχίσει να βλέπει τα παιδιά της ως ξεχωριστά άτομα και με διαφορετική προσωπικότητα.

Όσον αφορά στα ονόματα τους το πριγκιπικό ζεύγος δεν έχει καταλήξει ακόμη σε κάποια συγκεκριμένα, ωστόσο δεν επιθυμούν να ξεκινάει από το ίδιο γράμμα. Τώρα για το αν ευσταθεί αυτή η είδηση και είναι αληθινή θα μάθουμε πολύ σύντομα. Πιστεύεις πως το ζευγάρι μας έχει πράγματι μια τόσο μεγάλη έκπληξη;