Η Καλομοίρα και οι γιοι της, είναι η πιο όμορφη εικόνα που μπορείς να δεις σε ενα γήπεδο μπάσκετ

Η Καλομοίρα και οι γιοι της, είναι η πιο όμορφη εικόνα που μπορείς να δεις σε ενα γήπεδο μπάσκετ

Και απ’ ότι φαίνται το διασκέδασαν αρκετά

Η Καλομοίρα και η οικογένεια της μετά το τέλος του Rising Star επέστρεψαν πίσω την Αμερική και την Νέα Υόρκη όπου και μένει μόνιμα τα τελευταια χρόνια. Μπορεί το καλοκαίρι της να το πέρασε στην πατρίδα απολάμβάνοντας τον ήλιο και τα όμορφα νησιά, όμως τώρα έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητα της.

Η γλυκιά μαμά δεν χάνει στιγμή να μας ενημερώνει μέσω του προσωπικού της Instagram account για το πως περνάνε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μετά την υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε για το Halloween, μας έδειξε μια ακόμα γλυκιά στιγμή τους.



Πριν από λίγες ώρες πήρε τους γιους της και πήγαν στο γήπεδο, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στους Cleveland Cavaliers και τους Wizards, οι οποίοι και επικράτησαν με 130-122. Φυσικά από τα stories της καταλάβαμε πως οι γιοι της (και ίσως όλη η οικογένεια) έχει τρελή αδυναμία στον Lebron James. Δες παρακάτω φωτογραφίες από την χθεσινή βόλτα τους στο γήπεδο και θα συμφωνήσεις σίγουρα πως είναι η πιο όμορφη εικόνα που θα μπορούσες να δεις σε ένα γήπεδο μπάσκετ.

23283409 10209726138779426 178139858 n