Πιο ανανεωμένος από ποτέ! Ο Robert Pattinson στην πρώτη του δημόσια έξοδο ένα μήνα μετά τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ανανεωμένος από ποτέ! Ο Robert Pattinson στην πρώτη του δημόσια έξοδο ένα μήνα μετά τον χωρισμό

Δείχνει πολύ καλά πάντως

Μπορεί ο Robert Pattinson και η FKA Twigs να χώρισαν μόλις τον προηγούμενο μήνα, όμως οι φήμες γύρω από τον χωρισμό τους ακουγόταν εδώ και τρεις μήνες σχεδόν. Ήταν αρχές Αυγούστου, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δημοσίευμα που τους ήθελε να χωρίζουν, επειδή ο ηθοποιός είχε βγει με την Katy Perry.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα το θέατρο του παραλόγου, αναφέροντας πως και η FKA Twigs εθεάθη με άλλο σύντροφο ως αντίποινα στον ηθοποιό και πάει λέγοντας. Τελικά τρεις ημέρες μετά αυτό διαψεύστηκε και στις αρχές Σεπτέμβρη άρχισε και πάλι η παραφιλολογία, που ήθελε το ζευγάρι να χωρίζει λόγω της Kristen Stewart.

Εν τέλει στα μέσα Οκτώβρη και συγκεκριμένα στις 12 του μήνα ανακοίνωσε κι επίσημα τον χωρισμό του με την αιτιολογία πως ο ηθοποιός βαρέθηκε. Τώρα σχεδόν ένα μήνα μετά τον χωρισμό εκείνος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, όντας πιο ανανεωμένος από ποτέ. Ο 31χρονος ηθοποιός επέλεξε να παρευρεθεί μόνος του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Savannah στη Georgia στην Atlanta, όπου και παρέλαβε ένα βραβείο.


https://www.instagram.com/p/

Ο ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι με λευκό πουκάμισο και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Αρκετά ανανεωμένος και χαμογελαστός παρέλαβε το βραβείο του και πόζαρε στις κάμερες. Μάλλον δεν έχει επηρεαστεί και πολύ από τον χωρισμό του ε;


https://www.instagram.com/p/