Η star του Game of Thrones γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα πάρτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star του Game of Thrones γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα πάρτι

Και ήταν πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά

Μόλις μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που μάθαμε πως η star του Game of Thrones αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της και σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους λίγο μετά την ανακοίνωση ταξίδεψαν στο Παρίσι για να το γιορτάσουν, ενώ μόλις εχθές διοργάνωσαν ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο αυτό γεγονός με την οικογένεια και τους φίλους τους επίσης.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ερωτευμένοι και αγαπημένοι, ενώ εχθές ήταν και λίγο περισσότερο ευτυχισμένοι, αφού μοιράστηκαν την χαρά τους με συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι έφτασε μαζί στην τοποθεσία που πραγματοποιήθηκε το πάρτι πιασμένοι αγκαζέ, χαμογελαστοί και πιο όμορφοι από ποτέ.

joe jonas sophie turner celebrate their engagement in nyc 03

Πραγματικά είναι ίσως η πρώτη φορά που τους βλέπουμε τόσο ευδιάθετους και χαρούμενους. Η Sophie στυλάτη όπως πάντα φορούσε ένα μαύρο παντελόνι με εκρού σατεέν πουκάμισο και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η νεαρή δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει, ενώ δεν άφησε και στιγμή το χέρι του αρραβωνιαστικού και μέλλοντα συζύγου της.

joe jonas sophie turner celebrate their engagement in nyc 03
joe jonas sophie turner celebrate their engagement in nyc 05

Στο πάρτι έδωσε επίσης το παρών ο μεγάλος αδερφός του Joe, Kevin με την σύζυγο του Danielle.