Η Kate Upton & ο Justin Verlander είναι το #happycouple μας! Δες την πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Upton & ο Justin Verlander είναι το #happycouple μας! Δες την πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους πραγματοποιήθηκε στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Ιταλία. Ένας γάμος που αν μη τι άλλο στεναχώρησε πολλούς άντρες, αφού παντρέυτηκε ένα από τα πιο sexy θηλυκά του Hollywood –για να μην πούμε του πλανήτη-. Η Kate Upton και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Justin Verlander, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή στην Τοσκάνη.

Η 25χρονη καλλονή είπε το «I do», κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό τουλάχιστον δυστυχισμένο. Λίγα 24ωρα μετά την πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, το ζευγάρι κοινοποίησε στο Instagram account του την πρώτη του επίσημη φωτογραφία, με τους δυο τους να γράφουν και κάτι ξεχωριστό στην λεζάντα που τη συνόδευε.

«Νιώθω τόσο τυχερή που παντρεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο. Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και συγγενείς μας που έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο διασκεδαστικό και μαγικό», έγραψε η Kate Upton, επισημαίνοντας τον σύζυγο της στη φωτογραφία, ενώ ο Justin Verlander αρκέστηκε σε κάτι πιο απλό.


https://www.instagram.com/p/

«Ευτυχισμένη σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή! Τι εκπληκτικό ξεκίνημα στο ταξίδι της ζωής μας! #justmarried», ήταν τα λόγια στη λεζάντα και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πραγματικά είναι το πιο όμορφο κι ευτυχισμένο ζευγάρι που έχουμε δει ever.


https://www.instagram.com/p/