Αυτός θα είναι ο τίτλος της Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός θα είναι ο τίτλος της Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

Plus: Η ημερομηνία και η τοποθεσία του γάμου τους

Εδώ και μερικά 24ωρα το διαδίκτυο ασχολείται με ένα και μόνο θέμα και αυτό δεν είναι άλλο από την ανακοίνωση των αρραβώνων του cool πρίγκιπα Harry και της γυναίκας της ζωής του, Meghan Markle. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και έκτοτε όλοι μιλούν γι’ αυτό.

Και δικαιολογημένα αν μας ρωτάς, γιατί ήταν κάτι που το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό τώρα. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια (16 μήνες για την ακρίβεια) και επιτέλους το άτακτο αγόρι του Παλατιού μετά από αρκετές σχέσεις πήρε την μεγάλη απόφαση και έκανε την πολυπόθητη ερώτηση στην αγαπημένη του Meghan Markle. Όπως ήδη γνωρίζεις το ζευγάρι θα παντρευτεί την Άνοιξη, αυτό όμως που δεν γνωρίζεις είναι ποιος θα είναι ο τίτλος της ηθοποιού, αλλά και την ημερομηνία και τοποθεσία του γάμου τους.

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά, αναφέροντας σου, πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του St. George του Windsor Castle τον Μάϊο του 2018, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ακριβής ημερομηνία. Ο γάμος θα τελεστεί στο συγκεκριμένο παρεκκλήσι, έπειτα από άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ τα έξοδα του γάμου θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από την βασιλική οικογένεια.

46BCB01000000578 5111813 image a 61 1511792966675

Όσο για τον τίτλο της Meghan Markle, μία πηγή επιβεβαίωσε στο Us Weekly, πως φημολογείται ότι η 36χρονη ηθοποιός θα γίνει η πρώτη «Δούκισσα του Sussex», όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Harry παντρευτούν. Παραδοσιακά, οι άντρες μέλη της βασιλικής οικογένειας λαμβάνουν τίτλο από τον μονάρχη την ημέρα του γάμου τους, καθιστώντας τον κενό τίτλο «Δούκας του Sussex» την πιο πιθανή επιλογή για τον πρίγκιπα.

Ο προηγούμενος Δούκας του Sussex - όπως ο πρίγκιπας Harry- έζησε στο παλάτι του Kensington και παντρεύτηκε από αγάπη μια γυναίκα που δεν ταίριαζε στο βασιλικό περιβάλλον. Είχε παντρευτεί δύο φορές, αλλά καμία από τις δύο γυναίκες δεν είχε εγκριθεί από τον πατέρα του, George III, που τελικά σήμαινε ότι θεωρούνταν παράνομη. Αυτό σημαίνει ότι η Meghan Markle θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα της επιτραπεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «η Δούκισσα του Sussex».

Δες επίσης: Breaking news: Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αρραβωνιάστηκαν

Οι φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle

Kate Middleton & πρίγκιπας William vs Meghan Markle & πρίγκιπας Harry