Η Selena Gomez μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Weeknd

Τι αναφέρει για την επανασύνδεση της με τον Justin Bieber;

Η Selena Gomez είναι στο εξώφυλλο του Billboard αυτής της εβδομάδας στο τεύχος Γυναίκα της Χρονιάς και αξίζει αρκετά να διαβάσεις όσα είπε για τον χωρισμό της από τον The Weeknd και την επανασύνδεση της με τον πρώην σύντροφο της Justin Bieber. Σίγουρα ο χωρισμός της με τον Abel ήταν κάτι το αναπάντεχο -όταν μάλιστα είχαν κάνει τόσο ντόρο με την νέα τους σχέση πέρυσι τον Γενάρη- όπως το ίδιο αναπάντεχη ήταν και η επανασύνδεση της με τον νεαρό τραγουδιστή, ύστερα από όλα όσα της είχε κάνει στο παρελθόν. Τι είπε όμως η 25χρονη τραγουδίστρια για τον χωρισμό της από τον Weeknd;

27cover Selena FINALHIRES

«Κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανη είναι ότι υπάρχει μια πολύ αληθινή φιλία μεταξύ εμού και του The Weeknd. Ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Το τελειώσαμε ως καλοί φίλοι και αυτό ήταν πραγματικά για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον επειδή νοιαζόμαστε. Αυτό ήταν πολύ αξιοσημείωτο γεγονός για μένα».
Σχετικά με την επανασύνδεση της με τον Justin πρόσθεσε:

«Είμαι 25. Δεν είμαι 18, ή 19, ή 20. Αγαπώ τους ανθρώπους που πραγματικά έπληξαν και σημάδεψαν τη ζωή μου. Έτσι ίσως και πριν, μπορεί να εξαναγκάζαμε κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει το ότι νοιαζόμαστε για μπορεί έτσι ξαφνικά να σβήσει». Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα πήρε θέση και για όσες «καταγγελίες έγιναν από γυναίκες που υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση.

billboard selena gomez 4

«Έχω κλάψει. Αλλά σίγουρα αισθάνομαι αισιόδοξη. Όσο οι άνθρωποι μιλούν και το βγάζουν από μέσα τους, ελπίζω να αισθάνονται πιο ισχυροί με αυτό, γιατί αξίζουν να το νιώθουν. Είμαι αρκετά τυχερή, καθώς δεν έχω βιώσει κάποια από τις τραυματικά εμπειρίες που έπρεπε να περάσουν άλλες γυναίκες. Έχω γνωρίσει ανθρώπους στην οικογένειά μου που έχουν περάσει όμως από αυτά. Προσπαθώ να αφήσω τους ανθρώπους να έρθουν σε μένα και να ανοιχτούν, να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να το κάνουν».

Απ’ ό,τι φαίνεται ο τίτλος γυναίκα της χρονιάς που αναγράφεται σε αυτό το τεύχος της ταιριάζει απόλυτα, γιατί αναμφίβολα αυτή η χρονιά της ανήκε δικαιωματικά.