Το αποτυχημένο photoshop της Kendall Jenner & τα αρνητικά σχόλια των fans της

Ερμιόνη Σαρρή
Το αποτυχημένο photoshop της Kendall Jenner & τα αρνητικά σχόλια των fans της

Kendall Jenner, χρειάζεσαι και εσύ photoshop;

Photoshop. Μία ιστορία πονεμένη όχι για εμάς αλλά για τις αγαπημένες μας stars. Βλέπεις τα apps για επεξεργασία φωτογραφιών είναι πλέον πάρα πολλά έτσι όλες τους έχουν δύο, τρία στο κινητό τους για να πειραματίζονται. Και εμείς έχει τύχει να προχωρήσουμε σε μία τέτοια κίνηση (ας το παραδεχτούμε) αλλά όταν το αποτέλεσμα δείχνει πέραν του πραγματικού, τότε τα σχόλια δε γίνεται να είναι θετικά και διθυραμβικά. Είναι λογικό να θες να αλλάξεις λίγο τα χρώματα της φωτογραφίας, να σβήσεις κάτι που δείχνει πολύ άσχημο αλλά όχι για παρουσιάσεις μία εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού σου. Θέλει, λοιπόν, και το photoshop τα όριά του.

Η Kendall Jenner πόσταρε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία με μαγιό και οι fans της δεν ήταν καθόλου συγκαταβατικοί μαζί της. Δεν την αποθέωσαν. Δεν της έδωσαν τα μπράβο τους. Θεώρησαν πως εκείνη έχει επεξεργαστεί τους γλουτούς της και τα σχόλια ήταν αρκετά.

  • «Σταμάτα να επεξεργάζεσαι τον εαυτό σου».
  • Είναι πολύ λυπηρό τόσο όμορφα και αδύνατα κορίτσια όπως η Kendall να χρειάζεται να photoshop-άρουν τις φωτογραφίες τους. Είναι επίσης επικίνδυνο καθώς δημιουργούν μη ρεαλιστικά πρότυπα για τα νεότερα κορίτσια.
  • «WTF αυτό δεν είναι το κορμί σου»

Kendall, οι fans σου μίλησαν!

Δες την φωτογραφία-σκάνδαλο- στην gallery!