Ο χωρισμός είναι οριστικός! Ο διάσημος ηθοποιός μόλις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο χωρισμός είναι οριστικός! Ο διάσημος ηθοποιός μόλις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Δεν υπάρχει επιστροφή

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι σόκαρε τη showbiz και τον κόσμο του Hollywood με την απόφαση του να χωρίσει έπειτα από οχτώ χρόνια έγγαμου βίου και ένα παιδάκι που έχουν αποκτήσει μαζί. Φάνηκε όμως πως ήταν κάτι που ήθελαν καιρό να κάνουν, αφού η star σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τον χωρισμό της βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

Δεν το άντεξε αυτό ο Chris Pratt (ο οποίος μάλλον ήθελε να το παλέψουν) και την 1η Δεκέμβρη κατέθεσε οριστικά αίτηση διαζυγίου από την Anna Faris, αναφέροντας στις αιτίες των εγγράφων άλυτες διαφορές και ασυμβίβαστες καταστάσεις. Η 41χρονη φυσικά ανταπάντησε στέλνοντας το ίδιο χαρτί στον πρώην σύζυγο της, ζητώντας ωστόσο από κοινού κηδεμονία του 5χρονου Jack.

Το διάσημο πρώην ζευγάρι δήλωσε ως επίσημη ημερομηνία του χωρισμού τους την 13η Ιουλίου και αυτό είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ, αφού στην δημοσιότητα το έβγαλαν έναν μήνα μετά. Τα νέα του διαζυγίου έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά το ταξίδι της Anna Faris με τον νέο της σύντροφο Michael Barrett, στην Ιταλία. Να σου αναφέρουμε επίσης πως η 41χρονη στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ήθελε πολύ ένα ακόμη παιδί με τον Chris Pratt, αλλά δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει γυρισμός για τους δυο τους.

Κρίμα, γιατί ήταν από τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια.