Αποκλείεται! Το διάσημο ζευγάρι έχει να συναντηθεί 3 βδομάδες και οι φήμες χωρισμού οργιάζουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Το διάσημο ζευγάρι έχει να συναντηθεί 3 βδομάδες και οι φήμες χωρισμού οργιάζουν

Είναι σχεδόν αδύνατο να χώρισαν τόσο σύντομα

Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν παγώσει αρκετά ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι -το οποίο πριν από μία εβδομάδα πυροδοτούσε φήμες αρραβώνα- και βρίσκονται ένα βήμα από τον χωρισμό (για να μην σου πούμε πως μάλλον έχουν ήδη χωρίσει). Τα στοιχεία είναι πολλά που το αποδεικνύουν και καθόλου θετικά για να είμαστε ειλικρινείς.

Ο λόγος για τον Scott Disick και τη Sofia Richie, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline μάλλον έχουν χωρίσει αφού έχουν σχεδόν έναν μήνα να βρεθούν ή να απαθανατιστούν κάπου μαζί. Τρεις εβδομάδες για να είμαστε ακριβείς και τρεις εβδομάδες δεν είναι και μικρό χρονικό διάστημα εδώ που τα λέμε.

scott disick lunch with friends sophia richie split 47

Και οι φήμες περί χωρισμού αναζωπυρώθηκαν και πάλι την Παρασκευή που ο reality star, συνόδευσε ένα φίλο του σε γεύμα στο Los Angeles με την Sofia να είναι άφαντη για μία ακόμη φορά. Ο πατέρας των τριών παιδιών της Kourtney Kardashian φαινόταν σχετικά καλά θα λέγαμε στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε και σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούσε χωρισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το ζευγάρι πέρασε χωριστά και την ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ τους προηγούμενους μήνες ταξίδευαν συνεχώς και ήταν αχώριστοι. Μάλιστα οι φίλοι του Scott έλεγαν συνεχώς πως η Sofia είχε μία πολύ ήρεμη και θετική επίδραση πάνω του. Λες πράγματι να έχουν χωρίσει και να μην το έχουμε καταλάβει;

Αν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως, η Kourtney θα νιώσει μια μεγάλη ανακούφιση αφού δεν ενέκρινε από την αρχή αυτή τη σχέση.