Η star μας δείχνει το μονόπετρο της και λάμπει από ευτυχία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star μας δείχνει το μονόπετρο της και λάμπει από ευτυχία

Είναι πραγματικά εκθαμβωτικό

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τη sexy και σχεδόν γυμνή ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram account της. Και αν τότε το μόνο πράγμα που είδες ήταν οι καμπύλες της και το καλλίγραμμο κορμί της, μάλλον δεν έχεις και πολύ καλή παρατηρητικότητα.

Η star εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν μας επιδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, το οποίο πιθανότατα είναι αυτό που της έδωσε ο σύντροφος της, όταν της έκανε την πολυπόθητη πρόταση. Κάπως έτσι και αυτήν τη φορά, η star απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνει τη βόλτα της, φορώντας στο αριστερό της χέρι και στο γνωστό δάχτυλο, ένα τεράστιο μονόπετρο.


https://www.instagram.com/p/

Η Lady Gaga και ο σύντροφος της Christian Carino είναι ένα από τα πολύ χαμηλών τόνων ζευγάρια της showbiz και χαιρόμαστε κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί. Μπορεί οι εμφανίσεις της να είναι σχετικά σπάνιες, όμως ακόμη και όταν βγαίνουν χωριστά καταφέρνουν πάντα να μας εντυπωσιάσουν εξίσου το ίδιο.


https://www.instagram.com/p/

Αυτήν τη φορά ήταν το μονόπετρο της που μας τράβηξε την προσοχή. Η αλήθεια είναι πως και να μην ήθελες να το δεις ήταν σχεδόν αδύνατον, αφού κάλυπτε σχεδόν το μισό της χέρι.


https://www.instagram.com/p/