Είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle;

Και όμως έχει αλλάξει πολύ

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει γίνει γνωστός ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του Meghan Markle και τα tabloids ακόμη ασχολούνται με το νέο πριγκιπικό ζεύγος. Λογικό αν μας ρωτάς, είναι άλλωστε κάτι που περιμέναμε να γίνει σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Αναμφίβολα λοιπόν, πρόκειται για το highlight της χρονιάς που μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες, αλλά και της χρονιάς που θα μας έρθει (ένεκα του γάμου τους τον Μάϊο).

Ο Harry είναι ένα αγόρι που αν το καλοσκεφτείς δεν ήταν και υπόδειγμα γαλαζοαίματου, αφού ουκ ολίγες φορές παράκουγε τους κανονισμούς, προκειμένου να κάνει αυτό που εκείνος ήθελε. Και απ’ ότι είδαμε τα κατάφερε εξαιρετικά, αφού η Meghan Markle θα γίνει σε λίγους μήνες κι επίσημα πριγκίπισσα. Χρειάστηκε όμως γι’ αυτήν τη σχέση να κάνει κι εκείνος κάποιες υποχωρήσεις-θυσίες για τον έρωτα του.

Μία από αυτές μάλιστα έγινε γνωστή πριν από κάποιες ώρες. Ο νεαρός πρίγκιπας ήταν fan του καπνίσματος, όμως δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει γιατί τον είχαμε δει πολλές να καπνίζει. Αυτό όμως πια ανήκει στο παρελθόν, αφού ο Harry λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του, αποφάσισε να το κόψει οριστικά, για χάρη της καλής του.

4728A65900000578 5163105 image a 10 1512862296636

«Ο Harry υποσχέθηκε πως δεν θα καπνίζει καθόλου στο σπίτι, δεν είναι καλό κι ευγενικό για τη Meghan που είναι μη καπνίστρια. Οπότε από εδώ και πέρα δεν θα βγαίνει για λίγο έξω για μία γρήγορη τζούρα», ανέφερε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Ο Harry, αποφάσισε να το κόψει για χάρη της Meghan».

Δεν ξέρουμε τι πιστεύεις εσύ, όμως εμείς επειδή ξέρουμε από καπνιστές, θεωρούμε πως αυτή είναι μια πολλή μεγάλη θυσία και πως για να το κάνει λατρεύει απίστευτα την γλυκιά ηθοποιό.