Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Εδώ και περίπου έναν μήνα ακούγονται και κυκλοφορούν διάφορες φήμες, που θέλουν την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη να γίνονται σύντομα γονείς. Κάτι που δεν θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο, αφού πολλές είναι οι celebrities της ελληνικής showbiz που θα αποκτήσουν παιδάκι με τον ερχομό του νέου έτους.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να μάθεις για την απάντηση που έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω του προσωπικού του account στο Instagram. Αν τον ακολουθείς, τότε την γνωρίζεις ήδη, αν πάλι όχι γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Δυστυχώς λοιπόν αυτή η εγκυμοσύνη δεν επιβεβαιώθηκε και αυτό γιατί δεν ισχύει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μία φωτογραφία με τον αδερφό του στο γυναικολογικό ιατρείο του δεύτερου στη Θεσσαλονίκη και μέσα από την λεζάντα, η οποία την συνόδευε και τα hashtags, διέψευσε και την εγκυμοσύνη της μέλλουσας συζύγου του.

«Στο Γυναικολογικο ιατρειο του αδερφου μου (gynecology.today) στη Θεσσαλονικη...ποσο περηφανος ειμαι για τον big bro (@tanimanp) και το που εχει φτασει, μεχρι να γινει ενας καταπληκτικος Γυναικολογος! ? Ελπιζω εκτος απο την παρεα μια μερα να σε επισκεφτω και ως πελατης, μελλοντικος μπαμπας......... ?
#proudbrother #weareNOTpregnant», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων.


https://www.instagram.com/p/