Ο Τρύφωνας Σαμαράς συναντάει το Qδάκι

Ο Τρύφωνας Σαμαράς συναντάει το Qδάκι

Ο hair-stylist που έχει μαγέψει με τις «χορευτικές» του ικανότητες, Τρύφωνας Σαμαράς, άφησε για λίγο τα ψαλίδια και έπιασε τη λακ για να πρωταγωνιστήσει στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Q.

Όταν είσαι ο Τρύφωνας Σαμαράς και έχεις χτενίσει μερικά από τα μεγαλύτερα top models, το όνομα σου έχει συμπεριληφθεί σε στίχους τραγουδιού και κλέβεις την παράσταση στο διαγωνισμό χορού επωνύμων «Dancing with the Stars 2», τότε η συμμετοχή σου σε ένα διαφημιστικό σποτ είναι πραγματική είδηση.

Ο Τρύφωνας πρωταγωνιστεί σε ένα από τα τρία βίντεο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Q κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, υποδύεται, δηλαδή, τον εαυτό του. Στο διαφημιστικό συνομιλεί με το «Qδάκι» -ο χαρακτήρας της Q που εδώ και εννιά χρόνια πρωταγωνιστεί στα σποτ της- σε ένα concept που πιστά αποτυπώνει το motto της Q «Το δικό του δίκτυο».

Ο Τρύφωνας χορεύοντας και κρατώντας μια λακ στο χέρι κλέβει την παράσταση, όπως και η Q πρόκειται να κλέψει την παράσταση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας με τη νέα της προσφορά «300 λεπτά ή 300 sms προς Wind και Q, μόνο με 1 ευρώ απλά, με μια δωρεάν κλήση στο 12200».

Απολαύστε το νέο διαφημιστικό βίντεο της Q.