Gigi Hadid: H... τριχοφυΐα και η απίστευτος σάλος που έχει ξεσπάσει

Gigi Hadid: H... τριχοφυΐα και η απίστευτος σάλος που έχει ξεσπάσει

Συμμετέχοντας στο πάντα ερωτικό οπτικό ημερολόγιο του Δεκεμβρίου που μετράει αντίστροφα για την πανηγυρική έξοδο κάθε χρόνου, το Advent Calendar του περιοδικού LOVE η Gigi Hadid προκαλεί αντιδράσεις και debate για τις σκιές -στη μασχάλη της.


Είναι τρίχες; Μήπως είναι ίχνη τους; "Ξυρίστηκε ή πήγε αξύριστη στο γύρισμα;" αναρωτήθηκε μέρος του διαδικτύου που ακόμη σοκάρεται από τις τρίχες περισσότερο και από σωρούς πτωμάτων σε πρωτοσέλιδα ειδήσεων.



Κάποιοι αντεπιτέθηκαν στις αντιδράσεις δηλώνοντας σοκαρισμένοι από το πόσο κάτι τόσο φυσικό και αδιαπραγμάτευτα κοινότοπο σοκάρει και ενοχλεί.

Οι τρίχες στο γυναικείο σώμα εν έτει 2017 είναι θέμα συζήτησης και ένα μοντέλο, ακόμη και αν το λένε Gigi Hadid με την αποδεδειγμένη εμπορική δύναμη του ονόματος της, οφείλει να τις καλύπτει -όταν δεν είναι ξυρισμένο στα πρότυπα όσων σοκάρονται από την εικόνα μιας καλλονής ως Ηadid.

"Σε αυτή την πρωτοβουλία οι γυναίκες απολαμβάνουμε που είμαστε γυναίκες, με τους δικούς μας όρους" σχολίασε, υπερασπιζόμενη το αποτέλεσμα η διευθύντρια έκδοσης του LOVE Magazine, Katie Grand.





O Hung Vanngo, ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ τoυ μοντέλου, ξεκαθάρισε στα σχόλια ότι η ιδρωμένη από την προπόνηση στο kick boxing Hadid είχε ξυρίσει τις μασχάλες της και αυτές οι σκιές είναι αποτέλεσμα της εφίδρωσης και της σκόνης από τον τοίχο στο χώρο των γυρισμάτων. Όποια και αν είναι η αλήθεια το body positive μήνυμα του project χάθηκε στη μετάφραση.



Σε καιρούς που η λέξη ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ κάνει πρωτοσέλιδα οι fashionistas διχάζονται για τρίχες, το λες και θλιβερό.



Πηγή: CNNGreece