Κι όμως είναι γεγονός! Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Κι όμως είναι γεγονός! Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Και είναι πολύ όμορφο

Το γεγονός ότι η Kylie Jenner δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την εγκυμοσύνη της, δεν σημαίνει πως δεν είναι έγκυος, γιατί έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά σημάδια και στοιχεία που μας το έχουν αποδείξει. Με ποιο τρανταχτό από όλα εκείνες τις φωτογραφίες που την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλίτσα και εκείνη έσπευσε να πει πως έχουν υποστεί photoshop.

Φυσικά να σου θυμίσουμε, πως οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως η νεαρή περιμένει κοριτσάκι και τώρα μας ανακοίνωσε -με κάποιον μυστικό τρόπο βέβαια- το όνομα της κόρης της. Σύμφωνα με στοιχεία του RadarOnline, η Kylie Jenner δίνει στις συλλογές μακιγιάζ της ονόματα που βρίσκονται στον οικογενειακό της περίγυρο.

Κάπως έτσι λοιπόν, μετά τη σειρά Mary Jo, η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της, Mary Jo Campbell και την Dolce K, που είναι εμπνευσμένη από την σκυλίτσα της, δύο καινούργια ονόματα στη νέα της σειρά έρχονται να μας αποκαλύψουν εκείνο της κόρης της. Η νέα Χριστουγεννιάτικη παλέτα της περιέχει τα ονόματα Holly και Ginger, ένα από τα οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι εκείνο της κόρης της. Ή μήπως είναι και τα δύο; Μην ξεχνάς πως αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περιμένει δίδυμα.

Είναι και τα δύο άκρως χειμωνιάτικα και ό,τι πρέπει για την μικρούλα της Kylie, η οποία θα γεννηθεί στην καρδιά του χειμώνα.