Whaaat;; Η star χώρισε κιόλας έπειτα από 3 μήνες σχέσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaat;; Η star χώρισε κιόλας έπειτα από 3 μήνες σχέσης

Απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν γραφτό τους

Εάν μας ρωτούσες μέχρι πριν λίγο καιρό ποιον θεωρούμε για φέτος τον πιο απρόσμενο χωρισμό στο Hollywood θα σου λέγαμε αναμφίβολα αυτός της Selena Gomez με τον Weeknd. Όμως όχι, αυτός δεν ήταν και τόσο απρόσμενος τελικά, μπροστά σε αυτόν που μάθαμε σήμερα.

Εκεί που νομίζαμε πως η 51χρονη ηθοποιός έχει βρει και πάλι την ευτυχία και είναι φουλ ερωτευμένη σκάει ξαφνικά η είδηση πως έχει χωρίσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο σύντροφος της απαθανατίστηκε και με μία αγνώστων στοιχείων θηλυκή παρουσία. Η Halle Berry που τον Σεπτέμβρη επιβεβαίωσε μέσω του Instagram account της, τη σχέση της με τον Alex da Kid πλέον είναι και πάλι ελεύθερη.

Το UsWeekly ήταν αυτό που πρώτο ανακοίνωσε τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και τώρα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Alexander Grant, ο οποίος το Σάββατο που μας πέρασε απαθανατίστηκε στο West Hollywood με μια μελαχρινή παρουσία αρκετά γοητευτική και ελκυστική θα λέγαμε.

4733A2F900000578 5177243 image m 24 1513209899072

Ο Λονδρέζος παραγωγός ήταν η πρώτη σχέση της Halle μετά από το διαζύγιο της με τον Olivier Martinez. Ο φωτογραφικός φακός πάντως ήταν εκεί και στην πρώτη έξοδο της ηθοποιού μετά την είδηση του χωρισμού, όπου η αλήθεια είναι πως έδειχνε κομματάκι ταλαιπωρημένη.

Είμαστε όμως σίγουρες πως σύντομα και πάλι θα βρει τη φόρμα της.