Και πάλι ερωτευμένη; Η star 8 μήνες μετά τον χωρισμό της είναι και πάλι σε σχέση...με τον πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και πάλι ερωτευμένη; Η star 8 μήνες μετά τον χωρισμό της είναι και πάλι σε σχέση...με τον πρώην της

Φαίνεται πως έχει ανανεωθεί αρκετά

Ήταν αρχές Απριλίου όταν έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός της διάσημης τραγουδίστριας από τον σύζυγο της, μόλις τρεις μήνες μετά την γέννηση του γιου τους. Ο πραγματικός λόγος δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, όμως εκείνη δεν τα έβαψε καθόλου μαύρα. Αντιθέτως ανανεώθηκε αρκετά και πριν από περίπου δύο μήνες την είδαμε τελείως αλλαγμένη και αδυνατισμένη.

Ε, δεν περνούν και απαρατήρητα τα 23 κιλά που έχασε. Ναι, καλά διάβασες! Ολική επαναφορά για την 51χρονη star, η οποία έχασε τα κιλά και απέκτησε φουλ αυτοπεποίθηση και είναι και πάλι ερωτευμένη…με τον πρώην της. Η Janet Jackson σύμφωνα με δημοσιεύματα του Us Weekly επανασυνδέθηκε με τον πρώην της Jermaine Dupri. «Είναι εκατό τοις εκατό μαζί και πάλι και πολύ ερωτευμένοι», αναφέρει μία πηγή.

JanetJacksonJermaineDupri9thAnnualLiliTHx56uXGQFPl

Οι δυο τους έβγαιναν και ήταν ζευγάρι από το 2002, όταν απρόσμενα χώρισαν το 2009. Οι δύο stars φαίνεται πως ήρθαν και πάλι κοντά στο πάρτι της Janet για την παγκόσμια περιοδεία της στις 17 Δεκεμβρίου. «Ήταν όλο το βράδυ μαζί και σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ. Κρατιόντουσαν συνεχώς χέρι χέρι», αναφέρει η πηγή.

Ένας νέος-παλιός έρωτας μόλις αναζωπυρώθηκε και είναι εδώ μπροστά μας! Ας είναι ευτυχισμένοι.