Δεν πάει ο νους σου σε ποια νεαρή διάσημη star ανήκουν αυτοί οι θανατηφόροι κοιλιακοί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πάει ο νους σου σε ποια νεαρή διάσημη star ανήκουν αυτοί οι θανατηφόροι κοιλιακοί

Και είναι μόλις 22 ετών

Μόλις 22 ετών, καλά διάβασες, είναι η κοπέλα της φωτογραφίας και οι κοιλιακοί της ήταν κάτι που δεν θέλαμε να δούμε αυτές τις γιορτινές ημέρες που το φαγητό υπάρχει μπόλικο στα οικογενειακά τραπέζια. Καταλαβαίνεις πως νιώσαμε κάπως μειονεκτικά με αυτήν την εικόνα και σίγουρα η πρώτη σκέψη μας δεν ήταν το τι θα φάμε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αλλά πότε ανοίγουν και πάλι τα γυμναστήρια γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφθούμε.

Ξέρεις είναι αυτά τα resolutions που ξεκινάμε με τον ερχομό της νέας χρονιάς και συνήθως σπάνια τα ολοκληρώνουμε. Μετά όμως από αυτήν την φωτογραφία, οι στόχοι του 2018 θα ξεκινήσουν πολύ πριν έρθει εκείνο. Και η αιτία είναι η Hailie Scott, η εικονιζόμενη με τους θανατηφόρους κοιλιακούς και πολύ πιο γνωστή από ότι ίσως φαντάζεσαι.

Αν σου θυμίζει κάποιον γνωστό τραγουδιστή είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί η Hailie είναι η 22χρονη -πια- κόρη του Eminem. Ναι, εκείνο το μικρό κοριτσάκι για το οποίο τραγουδούσε το Mockingbird ο ράπερ το 2005. Η 9χρονη τότε Hailie μεγάλωσε πολύ και σήμερα είναι μία sexy και πολύ hot δεσποινίδα. Στα 22 της έχει κορμί που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret και όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Η νεαρή καλλονή είχε τα γενέθλια της την ημέρα των Χριστουγέννων (που σημαίνει πως μέχρι χθες ήταν 21) και κοινοποίησε στο Instagram account της την ακόλουθη φωτογραφία, αναστατώνοντας όλο τον πληθυσμό, αντρικό και μη. Hailie, θες να μας πεις το μυστικό αυτών των υπέροχων κοιλιακών;