Ο Δημήτρης Βλάχος πάει Survivor & εμείς έχουμε 6 «λόγους» που θέλουμε να τον δούμε στον Αγ. Δομίνικο

Ο Δημήτρης Βλάχος πάει Survivor & εμείς έχουμε 6 «λόγους» που θέλουμε να τον δούμε στον Αγ. Δομίνικο

Όλους θα τους δεις στη photo gallery

Μετρούσαμε καιρό τώρα τις μέρες αντίστροφα, όμως όχι για τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Το Survivor μπαίνει και πάλι στις ζωές μας (*ζητωκραυγάζουμε*) και εμείς ετοιμαζόμαστε πως και πως να γνωρίσουμε τους νέους παίκτες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες. Μερικοί από τους διάσημους έχουν ήδη ανακοινωθεί, με την Όλγα Φαρμάκη και τον Δημήτρη Βλάχο να είναι δύο από αυτούς.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς τους βρίσκουμε και τους δύο super sexy και ιδίως τον φίλτατο Δημήτρη. Τον θυμόμαστε μέσα από σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και κοιτώντας τις φωτογραφίες του σκεφτόμαστε πόσο πολύ έχει αλλάξει και πόσο πιο όμορφος έχει γίνει. Αν τον ακολουθείς στο Instagram θα έχεις δει ήδη το φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό του account και αν όχι θα σου παρουσιάσουμε εμείς μερικές.

Βλέπεις δεν χάνει στιγμή να το ανανεώνει και έτσι το υλικό που έχει είναι αν μη τι άλλο πλούσιο. Εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω και σου δείχνουμε μόνο μερικούς από τους λόγους που θέλουμε να τον δούμε να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο. Θυμίζει λίγο Κωνσταντίνο Βασάλο ή είναι ιδέα μας;