Oι Πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες της οικογένειας Ρουβά έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Instagram

Oι Πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες της οικογένειας Ρουβά έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Instagram

Πως να μην τους λατρέψεις

Μια παλιά ρήση λέει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και εμείς αυτήν την έκφραση την ασπαζόμαστε πλήρως και γι’ αυτό κάθε φορά που βλέπουμε την οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη και πρέπει να αναφερθούμε σε αυτήν χάνουμε τα λόγια μας. Είναι πάντα όλοι τους τόσο μοναδικά όμορφοι και γλύκες που δεν ξέρεις από ποιον να ξεκινήσεις και να πεις τι.

Αν λοιπόν εχθές το βράδυ λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου έτυχε κι τσέκαρες το Instagram account σου, τότε ξέρεις πολύ καλά και για ποιες φωτογραφίες μιλάμε και γιατί τους αποθεώνουμε σε αυτές εδώ τις γραμμές. Τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη, κοινοποίησαν στα accounts τους φωτογραφίες τις οποίες πρέπει να δεις asap.

Μπορεί ο Σάκης να περιορίστηκε σε μία selfie με την σύζυγο του, η Κάτια όμως είχε πολύ περισσότερο υλικό με εκείνη και τα παιδιά της στο δικό της account. Δεν θα πούμε άλλα για να μην σου χαλάσουμε την έκπληξη εσένα που δεν τις είδες ακόμη, μα να θυμάσαι μόνο κάτι: έπειτα και από αυτές τις φωτογραφίες το hashtag familygoals, δίπλα του θα έχει στο εξής μόνο την οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη.


https://www.instagram.com/p/BdYfZNVlu4T