Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει την πρώτη του εμφάνιση, μετά την είδηση πως έγινε μπαμπάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει την πρώτη του εμφάνιση, μετά την είδηση πως έγινε μπαμπάς

Τα πρώτα του Χριστούγεννα ως μπαμπάς

Ο διάσημος τραγουδιστής μόλις πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα ως μπαμπάς και αυτό ήταν ίσως το καλύτερο διάστημα της ζωής του για το 2017. Πριν από μερικές εβδομάδες εκείνος και η σύντροφος του έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αφού η τενίστρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Το 2017 τους άφησε το καλύτερο δώρο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και απ’ ότι φαίνεται το 2018 θα είναι η χρονιά τους. Μπορεί να μην έχουμε μάθει ακόμη το φύλο και τα ονόματα των μωρών, όμως αυτό είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα.

Ο τραγουδιστής μάλιστα έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την είδηση της γέννας των μωρών του και φαινόταν πολύ ευδιάθετος και χαρούμενος. Μάλλον δεν έχει κουραστεί ακόμη από τα πρώτα πατρικά καθήκοντα του. Ο Ισπανός star εθεάθη στο Miami να κάνει βόλτα με τα σκυλιά του και φυσικά ο φακός ήταν εκεί για να τον απαθανατίσει. Ωστόσο δεν φάνηκε να τον ενόχλησε που οι παπαράτσι τον ακολουθούσαν κατά πόδας και συνέχισε να περπατά ανενόχλητος με τα κατοικίδια του.

Ανυπομονούμε για την πρώτη εμφάνιση των διδύμων τους.


https://www.instagram.com/p/BdZ-SEuFoIA