Η Paris Hilton κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τον αρραβώνα & μας δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Paris Hilton κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τον αρραβώνα & μας δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι της

Δεν την έχουμε δει ποτέ πιο ευτυχισμένη

Μόλις ένα 24ωρο -και κάτι- έχει περάσει από τότε που η Paris Hilton ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της, πως εκείνη και ο σύντροφος της Chris Zylka αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο 32χρονος ηθοποιός της έκανε μία πολύ ρομαντική και γλυκιά πρόταση και εκείνη φυσικά και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Παρά το γεγονός πως η 36χρονη star έχει κληρονομήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία ξενοδοχειακών μονάδων, δεν έμοιαζε ποτέ περισσότερο εντυπωσιασμένη και συγκινημένη από το λαμπερό και πανάκριβο δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφος της. Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι κόστισε στον Chris περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια και κοιτάζοντας το, νομίζουμε πως θέλαμε πολύ να βρισκόμασταν στη θέση της.

47B63BAB00000578 5230603 Getting married Paris who s had a string of romantic relationshi m 6 1514952085215

Το διάσημο ζευγάρι που κάνει διακοπές στο Aspen, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του βγήκε μια βόλτα, όπου και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, με την Paris κυριολεκτικά να λάμπει ολόκληρη. Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους, ενώ η 36χρονη κληρονόμος δεν σταμάτησε λεπτό να επιδεικνύει το πανάκριβο και υπέρλαμπρο δαχτυλίδι της.

Το Instagram account της κατακλείστηκε από φωτογραφίες τόσο με την στιγμή της πρότασης, όσο και με το δαχτυλίδι της, το οποίο κοιτούσε σε κάθε λεπτό. Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και αναμένουμε την μεγάλη ανακοίνωση, αλλά και την μέρα του γάμου της. Αν μη τι άλλο θα συζητηθεί πολύ.