Αυτές είναι οι παίκτριες που θα υπογράψουν στο Survivor 2

Αυτές είναι οι παίκτριες που θα υπογράψουν στο Survivor 2

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Κάποια αντίστροφη μέτρηση έχουμε ξεκινήσει μέχρι την ημέρα που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το σήμα έναρξης του Survivor 2 και δεν σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε λιγάκι. Βλέπεις το πρώτο Survivor μας άφησε με την καλύτερη των εντυπώσεων και είμαστε πεπεισμένες πως και το δεύτερο δεν θα μας απογοητεύσει.

Οι παίκτες που ακούγονται είναι πολλοί, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Και μέχρι να έχουμε αυτήν την επιβεβαίωση (πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει την Παρασκευή 5/1/2018) σου έχουμε κάποιες από τις παίκτριες που έχουν πει το «ναι» στο reality επιβίωσης.

Τα ονόματα αυτών αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιουυ και μέσα σε αυτά όπως θα έχεις ακούσει είναι και αυτό της Όλγας Φαρμάκη. Τα αγόρια τουλάχιστον θα έχουν πολλούς λόγους να το βλέπουν φέτος. Οι υπόλοιπες κυρίες που φέρεται να έχουν συμφωνήσει και να ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο είναι εξίσου όμορφες και κορμάρες σαν την Όλγα μας και είναι οι εξής: Ντάρια Εροχίνα (Β’ Σταρ Κύπρος), η Κύπρια Μελίνα Μεταξά χορεύτρια στο επάγγελμα, Φελίσια Λαπάτη γυμνάστρια και πρώην σύντροφος του Ηλία Βρεττού, η πρωταθλήτρια του σκι Μαρία Σαμαρινού, η μποξέρ Ελευθερία Παλαιολόγου και η πρώην σύζυγος του βετεράνου του μπάσκετ Κώστα Παταβούκα, Κατερίνα Χαλικιά.

Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν που θα ανακοινωθούν κι επίσημα τα ονόματα όλων των παικτών.