Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε ποιοι θα είναι στην αίθουσα του τοκετού την ημέρα της γέννας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε ποιοι θα είναι στην αίθουσα του τοκετού την ημέρα της γέννας

Σε ποιους πιστεύεις πως έχει επιτρέψει την είσοδο;

Μια δεύτερη δημόσια εμφάνιση σε γνωστή εκπομπή του εξωτερικού έκανε η Khloe Kardashian, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live το βράδυ της Πέμπτης (4/1). Η 33χρονη μετά την Ellen DeGeneres όπου εμφανίστηκε και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της, έδωσε το παρών και στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, στην οποία έκανε και πολλές αποκαλύψεις σχετικά με το μωρό που περιμένει.

Μεταξύ άλλων η reality star μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε πως είναι έγκυος, για το ποια άτομα της οικογένειας της δίνουν τις χειρότερες συμβουλές σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά και για τους πρόσφατους καυγάδες της με την Kourtney, σχετικά με το που θα γεννήσει το παιδί της και αν θα καταφέρει ο Tristan να είναι παρών την στιγμή εκείνη, σε περίπτωση που έχει αγώνα με την ομάδα του.

Η Khloe αποκάλυψε επίσης και ποια άτομα θέλει να είναι παρόντα τη μέρα εκείνη στο δωμάτιο του τοκετού. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούσαμε από την συνέντευξη της, η 33χρονη -εκτός του Tristan- θέλει οπωσδήποτε την μητέρα της και στη συνέχεια όποια από τις αδερφές της θεωρεί πως θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση και δεν θα κατακρίνει ό,τι βλέπει.

Εμμέσως πλην σαφώς μας είπε πως θα ήθελε όλη της η οικογένεια να είναι παρούσα, όμως αυτό είναι πρακτικά αδύνατο με τόσα μέλη. Υπομονή τρεις μήνες ακόμη λοιπόν και θα μάθουμε τότε ποιοι παρευρέθηκαν.



Δες και αυτό: Η Khloe Kardashian μιλάει 1η φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της & αποκαλύπτει το όνομα που διάλεξε