Είναι αυτό το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στο Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στο Hollywood;

Εμείς ψηφίζουμε «ναι»

Με ένα εξωτικό ταξίδι στην Costa Rica γιόρτασε τα γενέθλια του ο 49χρονος ηθοποιός, ο οποίος επέλεξε τον προορισμό αυτόν για διακοπές, με την επίσης διάσημη ηθοποιό σύντροφο του. Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο τώρα φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένο και πως όσο περνάει ο καιρός δένονται ακόμη περισσότερο.

Η Diane Kruger και ο Norman Reedus εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό καιρό στην Costa Rica και αλήθεια σου λέμε τους ζηλέψαμε πολύ. Γιατί καλό το κρύο και το χιόνι, αλλά η θάλασσα έχει άλλη χάρη. Ας μην ξεφεύγουμε όμως και ας επιστρέψουμε σε αυτό το ζευγάρι, που όπως όλα δείχνουν δεν είναι απλά μαζί για τα μάτια του κόσμου, αλλά αγαπιούνται και είναι πραγματικά ερωτευμένοι.

47CAFB0300000578 0 image m 104 1515206321631

Η 41χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μπικίνι με μία μίνι γκρι αέρινη φούστα -πολύ καλή επιλογή για παραλία- και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του Norman. Οι δυο τους μάλιστα, φαίνεται να έχουν και πολλά κοινά ενδιαφέροντα, αφού σε πολλές από τις φωτογραφίες και οι δύο κρατούν σανίδα του surf, πράγμα που σημαίνει πως αγαπούν το συγκεκριμένο σπορ.

Να σου θυμίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2016, στα γυρίσματα της ταινίας Sky, αλλά τους πήρε τουλάχιστον τρεις μήνες μέχρι να παραδεχθούν δημόσια την σχέση τους. Πλέον είναι αχώριστοι και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery.

Δες και αυτό: Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga στην Ινδία και η φωτογραφία της έχει «σπάσει» το Instagram