Κι όμως συνέβη! Η κίνηση της Paris Hilton λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα θα σε αφήσει άφωνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως συνέβη! Η κίνηση της Paris Hilton λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα θα σε αφήσει άφωνη

Κάποιος μας κάνει πλάκα

Ο αρραβώνας της Paris Hilton με τον Chris Zylka ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και απρόσμενα συμβάντα για το 2018 και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας απολύτως. Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης η διάσημη κληρονόμος και ο σύντροφος της έκαναν το μεγάλο βήμα και σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και η αλήθεια είναι πως χαρήκαμε πάρα πολύ με το κορίτσι αυτό, επιτέλους της άξιζε κάτι καλό και αυτό το βρήκε στο πρόσωπο του 32χρονου συντρόφου της και μέλλοντα συζύγου της Chris. Σου είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση πως το δαχτυλίδι της 36χρονης star κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι ένα αμελητέο ποσό.

Αυτό ακριβώς λοιπόν, σκέφτηκε (ναι καλά διάβασες, σκέφτηκε) και η Paris Hilton, η οποία έχει ξετρελαθεί με το νέο της απόκτημα και έλαβε πολύ δραστικά μέτρα. Πηγές λοιπόν κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν, πως η Paris προσέλαβε security, ο οποίος θα δουλεύει κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο προσέχοντας στο πανάκριβο και υπέρλαμπρο μονόπετρο της, προκειμένου να μην της το κλέψουν.

47B395CB00000578 5228913 image a 53 1514909121383

Βλέπεις έχει πέσει ξανά θύμα κλοπής και δεν ρισκάρει με τίποτα την ασφάλεια του πολυτιμότερου κοσμήματος που έχει αυτήν τη στιγμή πάνω της. Την λες κομματάκι υπερβολική είναι η αλήθεια, αλλά 2 εκατομμύρια δεν είναι και λίγα. Paris ευχόμαστε τέτοιο κακό να μη σε βρει.

Διάβασε επίσης: Aυτός είναι σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος και απρόσμενος αρραβώνας της χρονιάς

Η Paris Hilton κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τον αρραβώνα & μας δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι της