Αυτό θα πει φυσική ομορφιά: Δες την Heidi Klum στην πιο make-up free φωτογράφιση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό θα πει φυσική ομορφιά: Δες την Heidi Klum στην πιο make-up free φωτογράφιση της

Και δώσε της το χειροκρότημα σου

Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το πόσο όμορφη είναι -ακόμη και χωρίς ίχνος make-up- και αυτό έκανε και πάλι στην τελευταία της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Γερμανικού Harper’s Bazaar του τεύχους Φεβρουαρίου.

Η 44χρονη Γερμανίδα καλλονή έλαμψε για μία ακόμη φορά μπροστά στον φωτογραφικό φακό και τα ενσταντανέ που επιλέχθηκαν για το τεύχος από την αρχισυντάκτρια Kerstin Schneider, ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η Heidi είχε ένα ξεκάθαρα boho look -ίσως και διάθεση- και τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε πρέπει να τις δεις οπωσδήποτε.

Ποζάροντας με δύο φορέματα που αναδείκνυαν τον καλύτερο εαυτό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Heidi Klum μας απέδειξε περίτρανα για μία ακόμη φορά το πόσο όμορφη είναι και γιατί δικαιολογημένα υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria’s Secret. Το πρόσωπο της ήταν πραγματικά τόσο όμορφο, τόσο καθαρό που πραγματικά μείναμε να την κοιτάζουμε για μερικά λεπτά με το στόμα ανοιχτό.

Ας μην φλυαρούμε όμως άλλο, γιατί ήρθε η ώρα να τη δεις και να της χαρίσεις ένα standing ovation. Το αξίζει!

47FBD62B00000578 0 image m 23 1515628415840

Διάβασε και αυτό: Whaaat;; Η διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ούτε που την καταλάβαμε