Whaaat;; Η διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ούτε που την καταλάβαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaat;; Η διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ούτε που την καταλάβαμε

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό

Ή μάλλον φυσικά και μπορεί να συμβαίνει. Στο Hollywood όλα είναι δυνατά και πιθανά, οπότε ακόμη και αυτός ο αρραβώνας αν συνέβη έτσι στα ξαφνικά καμία περιέργεια δεν μας προκαλεί. Αντιθέτως μάλιστα, χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί μετά από χρόνια άξιζε να της συμβεί και κάτι καλό της συγκεκριμένης τραγουδίστριας.

Μετά την Paris Hilton, μία ακόμη αγαπημένη star φαίνεται πως θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας εξέπληξε. Το είδωλο των παιδικών/εφηβικών μας χρόνων, η Britney Spears αρραβωνιάστηκε και σίγουρα πρέπει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ή τουλάχιστον αυτό αντιληφθήκαμε εμείς μετά την τελευταία της εμφάνιση.

Η 36χρονη pop star απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο της και τον ήλιο με ένα καυτό κίτρινο μπικίνι σε παραλία της Hawaii και όχι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή δεν ήταν το καλλίγραμμο και γεροδεμένο κορμί που έχει φτιάξει, αλλά το διαμαντένιο και αρκετά ευδιάκριτο μονόπετρο που φορούσε στο αριστερό της χέρι και στο γνωστό δάχτυλο, που σίγουρα δεν σημαίνει πως είναι απλά ένα κόσμημα.

47FE36E500000578 0 image a 1 1515629367531

Τον Νοέμβριο η Brit και ο Sam Asghari έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και επειδή ουκ ολίγες φορές έχει αναφέρει τον γάμο και πως σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι άλλο πέρα από το γεγονός πως αρραβωνιάστηκαν. Το μονόπετρο της star «έβγαζε μάτι» κι εκείνη φυσικά το επιδείκνυε με περισσή χάρη.

Γλυκιά μας Britney, μήπως, λέμε μήπως έχεις κάποιο μυστικό να μας αποκαλύψεις;

Διάβασε κι αυτό: Η star είναι σε σχέση σχεδόν ένα χρόνο και πρώτη φορά την βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ