Αυτόν το χωρισμό στο Hollywood δεν τον περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτόν το χωρισμό στο Hollywood δεν τον περίμενες με τίποτα

Αρκετά απρόσμενος δεν νομίζεις;

Εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στο 2018 με έναν χωρισμό «έκπληξη» που σίγουρα δεν περίμενες να ακούσεις. Έπειτα από 30 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, αφήνοντας τον κόσμο του Hollywood με την απορία. Πρόκειται μάλιστα για τους γονείς δύο πολύ διάσημων κοριτσιών που ξέρεις και αγαπάς.

Ο Steven Fanning, πατέρας της Dakota και της Elle Fanning κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του Heather στο δικαστήριο του Los Angeles πριν από μερικές ημέρες. Τριάντα χρόνια έγγαμου βίου ήταν αρκετά για το διάσημο ζευγάρι που αποφάσισε να χωρίσει και μάλιστα αυτήν τη φορά οριστικά. Και λέμε «αυτήν τη φορά» γιατί είχαν φτάσει και πάλι σε αυτό το σημείο το 2016, όπου όμως επανασυνδέθηκαν και πάλι σε λιγότερο από έναν μήνα, ξεχνώντας αυτό το μελανό σημείο στη ζωή τους.

elle fanning dakota fanning photoshoot for vogue march 2017 1

Η 20χρονη Dakota και η 19χρονη Elle είναι πια και οι δύο ενήλικες, οπότε η υποστήριξη και η επιμέλεια των παιδιών δεν θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τους δυο γονείς σε σχέση με το διαζύγιο. Είναι ομολογουμένως κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, ευτυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, αφού οι δύο stars φαίνεται να χωρίζουν φιλικά και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα μεταξύ τους.

Διάβασε ακόμη: Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την ολόγυμνη selfie της Kourtney Kardashian στο Instagram