O Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα σε κάνει να βλέπεις ασταμάτητα το Survivor 2

O Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα σε κάνει να βλέπεις ασταμάτητα το Survivor 2

Είναι αυτός ο πιο σέξι παίκτης του Survivor 2;

Το Survivor 2 χτυπά ρυθμικά το κουδουνάκι της έναρξης την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Εμείς εδώ στο Queen.gr έχουμε ήδη κανονίσει την ομαδική προβολή του πρώτου επεισοδίου καθώς έχεις καταλάβει και από το προηγούμενο έτος πως είμαστε fans του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μπορεί να ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών» αλλά κάτι μας κάνει να πιστεύουμε πως το εργάκι «Ντάνος» θα επαναληφθεί και μάλιστα με μεγαλύτερη επιτυχία. Είναι σέξι, με κοιλιακούς, γοητευτικός και αυτό μας προμηνύει πως αργά ή γρήγορα θα γίνει ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του παιχνιδιού. Ένα scroll down στο προσωπικό του account στο Instagram θα σε πείσει πως ο Θοδωρής με μαγιό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις τις επόμενες ημέρες στην μικρή σου οθόνη.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό του νέου παίκτη του Survivor 2 και μάλλον πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κανονίσεις με τις φίλες σου το πρόγραμμα της Κυριακής. Ο Θοδωρής έρχεται στις οθόνες μας. Ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει.

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: Η πρώτη φωτογραφία των «Διασήμων», λίγο πριν φτάσουν στην παραλία τους