Η star του Grey’s Anatomy αρραβωνιάστηκε την Πρωτοχρονιά και ούτε που την καταλάβαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star του Grey’s Anatomy αρραβωνιάστηκε την Πρωτοχρονιά και ούτε που την καταλάβαμε

Μας το φύλαγε για έκπληξη

Δύο περίπου μήνες πριν η κόρη της γίνει ενός έτους, η star του Grey’s Anatomy αρραβωνιάστηκε με τον καλό της και μας έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για το 2018. Η γλυκιά και όμορφη ηθοποιός και μαμά της μικρής Hayden δέχθηκε την πολυπόθητη πρόταση από τον σύντροφο και πατέρα της κόρη της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μόλις πριν από μερικές ώρες μας το ανακοίνωσε στο Instagram.

Η Camilla Luddington και ο Matthew Alan πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και πραγματικά μας φαίνεται περίεργο που το κράτησε κρυφό τόσες ημέρες. Η star μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη εκείνη την ημέρα που δεν άφησε καν τον σύντροφο της να ολοκληρώσει την πρόταση/ερώτηση του, φωνάζοντας συνεχώς: δέχομαι, δέχομαι.

camillaluddington 17 1 2018 22 7 8 490

Η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός κοινοποίησε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της account στο Instagram, ανακοινώνοντας μας έτσι τον αρραβώνα -και σύντομα γάμο- της με τον Matt. Μάλιστα την συγκατάθεση της φάνηκε να δίνει και η μικρή Hayden, η οποία κρατούσε όλο θαυμασμό -προφανώς- το δαχτυλίδι της μαμάς της.

«Λοιπόν αυτό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν είμαι καν σίγουρη αν άφησα τον Matt να ολοκληρώσει την πρόταση του, πριν αρχίζω να φωνάζω «ναι ναι ναι». Φυσικά και θα ήταν «ναι». Άλλωστε εγκρίνει και η Hayden», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της η star.

Διάβασε ακόμη:

Baby boom: Η star του Grey's Anatomy έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

O Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα σε κάνει να βλέπεις ασταμάτητα το Survivor 2