Ο γάμος της star σε κίνδυνο και όλα αυτά… εξαιτίας ενός ρόλου

Ο γάμος της  star σε κίνδυνο και όλα αυτά… εξαιτίας ενός ρόλου

Γιατί έχει γίνει έξαλλος ο σύζυγός της;

Κι όμως, μπορεί εκεί στο Hollywood να θεωρείται ρουτίνα η δημιουργία μιας ταινίας, και οι ερωτικές σκηνές φυσικά, αλλά είναι και κάποιες φορές που κι αυτοί άνθρωποι είναι και λυγίζουν. Πόσο μάλλον όταν είσαι ένας κοινός θνητός, και είσαι παντρεμένος με μία star του Hollywood, και εκείνη παίζει σε ταινία με τον απόλυτο εργένη του Hollywood.

Ο λόγος για την Margot Robbie η οποία αναμένεται να συμπρωταγωνιστήσει και πάλι σε ταινία με το Leonardo Di Caprio, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο σύζυγό της Tom Ackerley. H ταινία, θα έχει σκηνοθέτη τον Quentin Tarantino και θα πραγματεύεται τη ζωή του Charles Manson.

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο 28χρονος Tom ανησυχεί, όχι γιατί δεν εμπιστεύεται την καλή του, αλλά γιατί δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη στο Leo, ο οποίος είναι ο απόλυτος μοντελάκιας του Hollywood.

Να υπενθυμίσω ότι οι δύο stars είχαν παίξει στο Wolf of Wall Street, ενώ αν κρίνουμε από τις προηγούμενες σχέσεις του Leo, η Margot… είναι στα γούστα του.

486AA1F300000578 5295353 Undeniably chemsitry Following the release The Wolf Of Wall Stre m 7 1516573594662

Πάντως, να πούμε στον Tom ότι μπορεί η Margot να είναι μία κούκλα, αλλά ο Leo, σαν πανέξυπνος Σκορπιός που είναι, δε θα έμπλεκε ποτέ με συνάδελφο!

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η διάψευση: Οι δύο stars δεν είναι ζευγάρι τελικά

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με το νεογέννητο γιο της!