Δεν πάει ο νους σου ποιου διάσημου ηθοποιού είναι κόρη αυτό το κορίτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πάει ο νους σου ποιου διάσημου ηθοποιού είναι κόρη αυτό το κορίτσι

Κι όμως αν την παρατηρήσεις καλά θα καταλάβεις

Μπορεί ο μπαμπάς αυτού του κοριτσιού να μην βρίσκεται πια στη ζωή, όμως αν την δεις θα καταλάβεις αμέσως ποιανού κόρη είναι. Η Matilda ήταν μόλις δύο ετών, όταν ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή και πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο πολύ μοιάζουν. Τουλάχιστον μας άφησε την κόρη του για να τον θυμόμαστε.

Το 2008 ο Heath Ledger πέθανε από υπερβολική χρήση ουσιών και ήταν πραγματικά, ό,τι πιο τραγικό συνέβη εκείνη την χρονιά. Μπορεί η Matilda να είναι πλέον 12 χρονών -αρκετά μικρή ακόμη- αλλά εκτός από πολύ ανεπτυγμένο κοριτσάκι, είναι και ολόιδια ο μπαμπάς της. Ο 28χρονος ηθοποιός ήταν τότε από τους πολύ αγαπημένους μας stars και όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο -θυμάσαι πόσο άψογα είχε υποδυθεί τον Joker στο Batman: Σκοτεινός Ιππότης-.

Αν και η μαμά της, Michelle Williams, προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσα χρόνια την μονάκριβη κόρη της, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι κλώνος του Heath Ledger και η απόδειξη βρίσκεται στην φωτογραφία που είδες και πιο πάνω. Η αλήθεια είναι όμως, πως όσο και να μοιάζουν, το κενό αυτό δεν θα συμπληρωθεί ποτέ ξανά.

matilda ledger embed

Διάβασε επίσης:

Ο γάμος της star σε κίνδυνο και όλα αυτά… εξαιτίας ενός ρόλου