Survivor: Η φωτογραφία των παικτών που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας

Survivor: Η φωτογραφία των παικτών που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας

Μία selfie φωτογραφία που έμενε για πολύ καιρό στα αζήτητα!

Το Survivor 2 υπάρχει στις ζωές μας εδώ και λίγες ημέρες. Ομολογούμε όμως πως ακόμα είμαστε λιγάκι μουδιασμένοι καθώς ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης μας έκανε να ταυτιστούμε αρκετά με τους παίκτες και να τους δούμε σαν «φίλους». Γίναμε κομμάτι της κάθε ομάδας, τσαντιστήκαμε, γελάσαμε και στο τέλος χειροκροτήσαμε με όλη μας την δύναμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Survivor 2 οι παίκτες έκαναν σουαρέ ώστε να παρακολουθήσουν τους νεοσύλλεκτους και μόλις εχθές η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει ένα tb που πραγματικά μας γύρισε πολλούς μήνες πίσω. Όπως έγραψε και η ίδια κάτω από την φωτογραφία της στο instagram, κάποιος από την ομάδα της παραγωγής τράβηξε αυτήν την selfie μαζί με τους παίκτες και τους την έστειλε αφότου είχαν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι ίδιοι δεν είχαν κινητά τηλέφωνα όλους αυτούς τους μήνες οπότε κανένα τους πλάνο δεν είχε βγει στην δημοσιότητα παρά μόνο ότι μας έδειχναν σε κάθε επεισόδιο.

Η ίδια έγραψε: «Εντάξει τρελάθηκα όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, θυμάμαι τόσο έντονα την στιγμή που βγάζει το κινητό του ο άνθρωπος της παραγωγής κ καναμε σαν τρελοι που είδαμε κινητό μετά από δυο μήνες κ απαθανατησε την στιγμή υποσχόμενος ότι θα μας την έδινε όταν θα τελείωνε το παιχνίδι γιατί απαγορευόταν...?Το safari ❤...A million feelings..a thousand thoughts...a hundred memories... »

Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι (και μαυρισμένοι). Δες την φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: Ποια είναι η νέα Λάουρα και ποιον παίκτη ήδη αγαπήσαμε;

Η νέα fitness αγάπη της Χριστίνας Μπόμπα