Αυτήν την επανασύνδεση δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτήν την επανασύνδεση δεν την περίμενες με τίποτα

Οι φίλοι του supermodel έχουν τρελαθεί

Και όχι δεν έχουν τρελαθεί από χαρά, αλλά από την χαζή κίνηση αυτή του supermodel να επανασυνδεθεί και πάλι με τον πρώην της, ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν ήταν και υπόδειγμα τιμιότητας και πίστης. Αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline αναφέρουν πως ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έχει επανασυνδεθεί κρυφά με τον «πρώην» σύντροφο της και οι φίλοι της έχουν φρικάρει τελείως.

Η Heidi Klum και ο Vito Schnabel φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και πάλι σαν ζευγάρι αφού όλα δείχνουν πως είναι και πάλι μαζί. «Η Heidi απλά δεν μπορεί να μείνει μακριά από αυτόν τον αποτυχημένο (καθόλου ευγενικός χαρακτηρισμός)», αναφέρει άτομο κοντά στο 44χρονο μοντέλο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, πριν χωρίσουν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, αφού η Heidi και τον τσάκωσε να την απατά (δύο φορές) και συνελήφθη να έχει στην κατοχή του ψυχότροπα μανιτάρια στο Burning Man Festival. Παρά την ιστορία τους το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στο Nihi Sumba Resort του Sumba Island στο Bali, προσπαθώντας φυσικά να κρατήσουν το ταξίδι αυτό μυστικό.

Αν και δεν φωτογραφήθηκαν μαζί, ο Vito εθεάθη να ψαρεύει με έναν εργαζόμενο του Nihi Sumba, ενώ η Heidi πόσταρε φωτογραφίες, με την ίδια να κάθεται σε ένα από τα Jacuzzi του θέρετρου. Δεν έχουμε λοιπόν από το να περιμένουμε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και πάλι.


https://www.instagram.com/p/Bdds53iA25b

Διάβασε επίσης:

Μετά τον αρραβώνα, η εγκυμοσύνη; Η δήλωση της ηθοποιού που πυροδότησε τις φήμες

Ρούλα Ρέβη και Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρουν στο Instagram άφιλτρες και αρετουσάριστες