#ΤΒΤ: Η φωτογραφία της Khloe Kardashian με body μας θύμισε πόσο τέλειο κορμί έχει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#ΤΒΤ: Η φωτογραφία της Khloe Kardashian με body μας θύμισε πόσο τέλειο κορμί έχει

Της λείπει το σώμα της;

Το να διατηρείς το κορμί σου σε φόρμα είναι πάρα πολύ εύκολο όταν δεν το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Και την ίδια εντύπωση φαίνεται να έχει και η Khloe Kardashian, η οποία είναι έξι μηνών έγκυος, στο πρώτο της παιδάκι με τον Tristan Thompson. Η reality star έκανε ένα throwback post στο Instagram account της και εν ολίγοις μας είπε πως της λείπει πολύ το σώμα της.

Το σώμα της όπως αυτό ήταν πριν από μερικούς μήνες, προτού μείνει έγκυος. Η 33χρονη reality star πόσταρε μία φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα λευκό body της σειράς Good American που η ίδια σχεδιάζει και η διαφορά είναι φυσικά εμφανής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν χαίρεται που είναι έγκυος ή στεναχωριέται.

488B26CF00000578 0 image a 20 1516816463821

Μπορεί να κουράστηκε αρκετά για να αποκτήσει το κορμί αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία, όμως το σίγουρο είναι πως δεν αλλάζει με τίποτα το συναίσθημα της εγκυμοσύνης με αυτό ενός καλλίγραμμου κορμιού. Μάλιστα όπως η ίδια είπε -προφανώς απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών/τριών της- φυσικά και έχει λιγούρες στην εγκυμοσύνη της και μάλιστα ενδίδει σε όλες αυτές.

Φαίνεται άλλωστε πως έχει πάρει λίγα κιλάκια, όμως αυτό δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν παίρνει κιλά στην εγκυμοσύνη της;

Διάβασε επίσης:

Το δίλημμα της Khloe Kardashian λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδάκι

Φούσκωσε υπερβολικά! Δες τη νέα εμφάνιση της Kate Middleton