Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα και δεν είναι photoshop

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα και δεν είναι photoshop

Δες την πόσο πολύ έχει φουσκώσει

Μπορεί τους τελευταίους μήνες το κρυφτό να είχε γίνει το αγαπημένο παιχνίδι της Kylie Jenner, όμως φαίνεται πως πια το βαρέθηκε και αποφάσισε να πάρει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και να κάνει μία βόλτα. Έτσι χωρίς δισταγμό και χωρίς να την νοιάζουν οι φωτογράφοι που καραδοκούσαν στην γωνία για ένα πλάνο της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μετά και από αυτή της την εμφάνιση αν θα παραδεχτεί ή όχι την εγκυμοσύνη της δεν είναι πια και τόσο σημαντικό. Η νεαρή star απαθανατίζεται για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο της, από τον Οκτώβρη που ο φακός την είχε τσακώσει και πάλι, με την ίδια να δηλώνει πως οι λήψεις εκείνες είχαν υποστεί photoshop.

Όπως βλέπεις οι φωτογραφίες δεν είχαν υποστεί καμία επεξεργασία ούτε τότε, ούτε και τώρα που ο φακός του TMZ την απαθανάτισε να κάνει βόλτα με την μητέρα της Kris Jenner και την κολλητή της φίλη Jordyn Woods. Η αλήθεια βέβαια είναι πως θα την θέλαμε λίγο πιο κοντινή και καθαρή την λήψη για να απολαύσουμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά προς το παρόν βολευόμαστε και με αυτήν.

Kylie είσαι πραγματικά τόσο χαριτωμένη με την φουσκωμένη κοιλίτσα σου. Μήπως έφτασε η στιγμή για το επόμενο μεγάλο βήμα; Δες την φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.



Διάβασε επίσης:

Αυτό πόνεσε! Ο Travis Scott απάτησε την Kylie Jenner και δεν φαντάζεσαι με ποια

Η Kylie Jenner φούσκωσε για τα καλά! Δες τις νέες της φωτογραφίες