Αρετουσάριστη και αρκετά αδυνατισμένη. Δες την Kim Kardashian με τα απολύτως απαραίτητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αρετουσάριστη και αρκετά αδυνατισμένη. Δες την Kim Kardashian με τα απολύτως απαραίτητα

Kim, λυπήσου μας πια

Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει –ξεκάθαρα πια- πως λατρεύει τις selfies φωτογραφίες, αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς λατρεύει πιο πολύ τις nude selfies και τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας το έχει κάνει πολύ σαφές. Από τότε που η reality star καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της κάνει ό,τι μπορεί για να μας τραβήξει την προσοχή και να μην ασχολούμαστε με την μικρή Chicago.

Μέχρι εκείνη να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την κόρη της, ποστάρει ασταμάτητα γυμνές ή ημίγυμνες selfie φωτογραφίες της, κάνοντας κάθε φορά το Instagram να χτυπάει κόκκινο. Αυτήν τη φορά όμως, αυτή της η φωτογραφία, είχε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες. Ή τουλάχιστον εμείς παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό.

Ναι ήταν ημίγυμνη, ναι ήταν με τα απολύτως απαραίτητα, αλλά μόνο εμάς μας φάνηκε αρκετά -έως πολύ- αδυνατισμένη; Η Kim βρίσκεται για μία ακόμη φορά μπροστά από τον καθρέφτη της και μπροστά σε εμάς, φορώντας μόνο ένα λευκό με πολλά στρας εσώρουχο και καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της. Είναι τελείως αρετουσάριστη, αρκετά αδυνατισμένη (μας δες την περιφέρεια και την μέση της) και υπερβολικά sexy.

Για μία ακόμη φορά παίρνει το like μας, συνοδευόμενο από χιλιάδες σχόλια θαυμασμού. Keep going Kim Kardashian!

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian χάρισε την πιο σέξι της πόζα στους followers της

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας: Η topless φωτό της Kim Kardashian σαρώνει το Instagram

DPG Network