Αποκλείεται! Η εγκυμονούσα star έχει φουσκώσει πολύ και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Η εγκυμονούσα star έχει φουσκώσει πολύ και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε

Εδώ και έναν μήνα περίπου η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφήνοντας φυσικά τους πάντες να πιστεύουν πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Εκείνη -και ο σύντροφος της- μπορεί να μην έχει προβεί ωστόσο σε ανακοινώσεις, όμως όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο πολύ φουσκώνει και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Μετά την τελευταία της εμφάνιση μάλιστα σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε και όχι επειδή πια φαινόταν πολύ η φουσκωμένη κοιλίτσα της, αλλά γιατί και στο πρόσωπο έχει αλλάξει τόσο, που αν δεν βλέπαμε το όνομα της, ούτε που θα το καταλαβαίναμε πως είναι η διάσημη ηθοποιός. Είναι εμφανές πως έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά και αυτό δεν κρύβεται όσο και να το θέλει.

Ούτε και η εγκυμοσύνη της πια κρύβεται όμως. Η Kirsten Dunst απαθανατίστηκε στο Los Angeles, όπου και βγήκε να φάει μεσημεριανό με μία φίλη της και η φωτογραφία στην οποία κρατά την φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι εδώ μπροστά στα μάτια μας. Η 35χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αρραβωνιαστικό και μέλλον σύζυγο της, Jesse Plemons και δεν χρειαζόμαστε καμία ανακοίνωση για να μας το επιβεβαιώσει.

pregnant kirsten dunst cradles baby bump in overalls 06

Η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και αυτές στις οποίες απαθανατίστηκε η Kirsten λένε πολλά περισσότερα.

Διάβασε ακόμη:

Eva Longoria που είναι η κοιλιά σου; Η star σε έξοδο με τον σύζυγο της δεν μοιάζει καθόλου έγκυος