Μα πόσο έχουν μεγαλώσει; Η Natalie Portman σε μία σπάνια εμφάνιση με τα δυο παιδιά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο έχουν μεγαλώσει; Η Natalie Portman σε μία σπάνια εμφάνιση με τα δυο παιδιά της

Έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ

Natalie Portman: ένα όνομα, μια παρουσία και άπειρες άψογες εμφανίσεις τόσα χρόνια στο κόκκινο χαλί του Hollywood. Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες την απολαμβάνουμε και κάθε φορά μας αφήνει άφωνες με τις εμφανίσεις της. Είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και την λατρεύουμε τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για την δεύτερη ιδιότητα της, αυτήν της μαμάς.

Η 36χρονη ηθοποιός πριν από έντεκα μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και από τότε οι εμφανίσεις της έχουν γίνει όλο και πιο σπάνιες. Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή, που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε για πρώτη φορά παρέα με τα δυο της παιδιά σε βόλτα στο κέντρο της πόλης. Η μικρή της κόρη σε περίπου έναν μήνα γίνεται ενός έτους και στις φωτογραφίες που είδαμε έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

48A97A2800000578 5321605 image m 41 1517135897379

Αυτήν τη φορά όμως δεν ήταν μόνη με την κόρη της, Amalia, αλλά ήταν μαζί και ο έξι ετών γιος της, Aleph. Και ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που απαθανατίστηκε παρέα με τον γιο της. Οι τρεις τους απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα και ο φακός δεν σταμάτησε λεπτό να τους απαθανατίζει. Η Ισραηλινή ηθοποιός ήταν αρκετά casual ντυμένη, ενώ ήταν και πολύ προστατευτική απέναντι στα παιδιά της.

Ελπίζουμε να την βλέπουμε πιο συχνά από εδώ και πέρα, πάντα φυσικά μαζί με τα παιδάκια της.

Διάβασε επίσης:

Ο Scott Disick βγήκε με τη Sofia & τα παιδιά του & η Kendall Jenner σχολίασε την ατάκα της χρονιάς