Μα πώς άλλαξε έτσι; Η Angelina Jolie στην τελευταία της εμφάνιση είναι πραγματικά αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πώς άλλαξε έτσι; Η Angelina Jolie στην τελευταία της εμφάνιση είναι πραγματικά αγνώριστη

Αυτή η ανανεωμένη Angie πολύ μας άρεσε

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα για την Angelina Jolie είναι πολύ ευχάριστο και αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός πως επιτέλους βρέθηκε μία κοινή γραμμή πλεύσης με τον Brad και πως το διαζύγιο τους μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχει εκδοθεί. Επίσης οι εμφανίσεις της πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο συχνές και η τελευταία της ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Ευχάριστα φυσικά, αφού ήταν σχεδόν αγνώριστη. Η 42χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε για πέμπτη φορά φέτος τους πρόσφυγες της Συρίας στην Ιορδανία, όμως αυτήν τη φορά δεν ήταν μόνη της. Οι κόρες της Zahara και Shiloh ζήτησαν να την συνοδεύσουν στο ταξίδι αυτό, προκειμένου να γνωρίσουν και να δουν πως περνούν και βιώνουν εκεί τα παιδιά τον πόλεμο.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν και γνώρισαν πολλά παιδιά και η Angelina φυσικά έβγαλε και πάλι έναν από τους λόγους της για το θέμα αυτό όπως συνηθίζει. Και κάπου εδώ θέλουμε να σταθούμε λίγο στην εμφάνιση της ηθοποιού. Η Angie έδειχνε αρκετά ανανεωμένη, ενώ παρατηρήσαμε πως έχει πάρει μερικά κιλά. Το πρόσωπο της έδειχνε αρκετά πιο γεμάτο και όμορφο, ενώ τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία δίπλα σε αυτά τα παιδιά που έχουν τόσες ανάγκες.

48B5375800000578 0 image a 1 1517279589285

Η 42χρονη star ήταν αρκετά casual ντυμένη -δεν είναι άλλωστε το ντύσιμο που μας απασχολεί στην προκειμένη περίπτωση και δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά και να μιλά γι’ αυτόν τον κόσμο που ταλαιπωρείται περίπου 8 χρόνια. Επιστρέφοντας και πάλι στην εξωτερική της εμφάνιση, θέλουμε να τονίσουμε πως αυτή η ανανεωμένη και «γεμάτη» Angelina μας άρεσε πολύ και φυσικά την προτιμούμε περισσότερο.

48AB5E8F00000578 0 image a 91 1517157521237

Δες της φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού: Το διάσημο ζευγάρι επιτέλους έκανε κοινή εμφάνιση