Την πάτησε! Η εξέλιξη στην εγκυμοσύνη της Kylie Jenner, που μας «μαρτύρησε» σε ποιον μήνα βρίσκεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την πάτησε! Η εξέλιξη στην εγκυμοσύνη της Kylie Jenner, που μας «μαρτύρησε» σε ποιον μήνα βρίσκεται

Η reality star γεννάει αρκετά σύντομα

Η Kylie Jenner περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον ράπερ και σύντροφο της Travis Scott (άσχετα που φήμες τους θέλουν να χωρίζουν) και αυτό πια δεν μπορεί ούτε να το αμφισβητήσει κάποιος, ούτε και να το διαψεύσει. Η νεαρή star απαθανατίστηκε εχθές με την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε βόλτα με την μητέρα και την κολλητή της και δεν έκανε καμία κίνηση για να κρυφτεί.

Φαίνεται πως πήρε απόφαση να σταματήσει το κρυφτό και να νιώσει πιο άνετα με την όμορφη αυτή αλλαγή στη ζωή της. Άλλωστε η εγκυμοσύνη είναι ένα δώρο στην γυναικεία φύση και αυτό το ξέρουμε όλες. Υπάρχει όμως μια νέα εξέλιξη στην εγκυμοσύνη της και αυτή ακριβώς μας «μαρτύρησε» και σε ποιον μήνα βρίσκεται η star.

44B7B95200000578 5315829 image a 73 1516963222892

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του TMZ λοιπόν, η Kylie έχει ξεκινήσει online μαθήματα εκμάθησης της τεχνικής Lamaze παρέα με την κολλητή της Jordyn Woods. Η Lamaze είναι μία τεχνική γέννας που διδάσκεται στα ζευγάρια που πρόκειται να γίνουν γονείς και περιλαμβάνει την παρακολούθηση ενός φυσιολογικού τοκετού (με τη χρήση βίντεο πραγματικών περιστατικών γέννησης), εστιασμένες τεχνικές αναπνοής που βοηθούν στη γέννα, τεχνικές χαλάρωσης και στρατηγικές που βοηθούν στον τοκετό και στην αντοχή του πόνου κ.α.

Και θα ρωτήσεις γιατί αυτό μαρτυρά τον μήνα στον οποίο βρίσκεται η Kylie και ευθύς θα σου πούμε πως αυτή η τεχνική διδάσκεται στα ζευγάρια από τον έβδομο μήνα και έπειτα, συνεπώς και η 20χρονη star βρίσκεται στις αρχές του τελευταίου τριμήνου της κύησης της.

Το γεγονός δε, πως επέλεξε να πάει με την κολλητή της σαν παρέα και όχι με το σύντροφο της, θα το αφήσουμε ασχολίαστο –προς το παρόν-.

Διάβασε επίσης:

Αρετουσάριστη και αρκετά αδυνατισμένη. Δες την Kim Kardashian με τα απολύτως απαραίτητα

Το νέο ζευγάρι του Hollywood τελικά ήταν ένα μεγάλο ψέμα