Χτύπημα κάτω από την μέση: Η επίθεση της star στην Kim Kardashian και η δήλωση που «άναψε φωτιές»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χτύπημα κάτω από την μέση: Η επίθεση της star στην Kim Kardashian και η δήλωση που «άναψε φωτιές»

Kim, θέλουμε να είσαι ήρεμη...

Είναι πια ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη star έχει βάλει στο μάτι την οικογένεια Kardashian και μετά την λεκτική επίθεση στην Kylie Jenner πριν από μερικές εβδομάδες (είχε πει πως όσο και αν προσπαθεί το μωρό της θα βγει τόσο άσχημο, όσο ήταν εκείνη πριν τις πλαστικές -πολύ κακό-), σειρά είχε η Kim Kardashian, η οποία μετά από τόσες γυμνές και ημίγυμνες selfies εξόργισε -ας το πούμε- πολύ κόσμο. Όμως η Kim δεν είναι Kylie και σίγουρα αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Μπορεί η reality star τον τελευταίο μήνα να έχει πάθει έναν παροξυσμό με τις naked selfies, όμως αυτό είναι καθαρά δικό της θέμα. Άλλωστε δεν υποχρεώνει κανέναν να την ακολουθεί στο Instagram, θα μπορούσε κάποιος να πει. Όμως η Wendy Williams φαίνεται πως αυτό το γεγονός απλά δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει και γι’ αυτό πέρασε την Kim από κόσκινο.

Η τηλεπαρουσιάστρια έκανε κριτική στις φωτογραφίες της Kim Kardashian, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως η star είναι απεγνωσμένη και απελπισμένη για λίγη προσοχή και πως ο σύζυγος της Kanye, δεν της την δίνει. «Kim, είναι ξεκάθαρο πως ο Kanye δεν ασχολείται μαζί σου και δεν σου δίνει τίποτα εκτός από λίγα λεπτά συζήτησης. Είναι ξεκάθαρο πως δεν σου δίνει την προσοχή που θες. Μου κάνεις ξεκάθαρο πως είσαι απελπισμένη και απεγνωσμένα προσπαθείς να κρατηθείς στην δημοσιότητα», ανέφερε η Wendy και πραγματικά μας πόνεσε κάπως αυτό.

Η αλήθεια πως δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην θέση της. Όχι στης Kim, στης Wendy, γιατί μόλις η reality star μάθει τι ειπώθηκε σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσει έτσι. Και μάλλον καλά θα κάνει γιατί ήταν υπέρ του δέοντος προσβλητική.

Διάβασε επίσης:

Οι γυμνές φώτος της Kim Kardashian προκαλούν σάλο και μία νέα κόντρα ξεκινά

Δεν είναι hackers! Η Kim Kardashian πόσταρε νέες (ημί)γυμνες φωτογραφίες