Είναι η star του Grey’s Anatomy η αντικαταστάτρια της Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι η star του Grey’s Anatomy η αντικαταστάτρια της Meghan Markle;

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου

Λοιπόν, αυτή είναι μία είδηση που μας ξάφνιασε αρκετά και δεν τη περιμέναμε ομολογουμένως. Ξέραμε εδώ και κάποιους μήνες πως η Meghan Markle έχει δηλώσει παραίτηση από την σειρά «Suits» στην οποία και πρωταγωνιστούσε -ένεκα του αρραβώνα και του επικείμενου γάμου βλέπεις-, όμως δεν ξέραμε ούτε πότε θα συμβεί το επόμενο διαζύγιο, ούτε ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της.

Το επίσημο τέλος έγινε μόλις πριν από δύο ημέρες όταν και οι υπεύθυνοι της σειράς ανακοίνωσαν πως στην όγδοη σεζόν δεν θα βρίσκονται μαζί τους η Meghan Markle και ο Patrick J. Adams και μία ημέρα μετά ανακοινώθηκε και η νέα ηθοποιός που θα πλαισιώνει το casting από την επόμενη σεζόν. Και την συγκεκριμένη ηθοποιό και την ξέρεις καλά και την αγαπάς πολύ γιατί πολλά βράδια στο παρελθόν σου κρατούσε συντροφιά.

Είναι γεγονός πως η Katherine Heigl επιστρέφει στην τηλεόραση ξανά και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Την αγαπήσαμε ως Izzy μέσα από το Grey’s Anatomy και πολύ στεναχωρηθήκαμε όταν έφυγε, γι’ αυτό και τώρα χαιρόμαστε διπλά για την επιστροφή της. Είναι όμως η 39χρονη η αντικαταστάτρια της Meghan Markle;

shoot2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, όχι δεν θα είναι εκείνη η αντικαταστάτρια της, μιας και ο ρόλος θα είναι η Samantha Wheeler, μία νέα συνεργάτης στο Pearson Specter Litt. Ποια θα είναι όμως αυτή που θα πάρει την θέση της μέλλουσας Δούκισσας του Sussex; Θα μάθουμε σύντομα!

Διάβασε επίσης:

Wind of change! Ξέχνα την Emma Stone όπως την ήξερες