Η star μόλις αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει

Η star μόλις αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει

Mέσω Instagram post

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να είναι διάσημοι, πλούσιοι και δημοφιλείς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και όλοι εμείς. Όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη star, η οποία μόλις αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει.

Ο λόγος για τη Sadie Frost η οποία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ινδία, αποκάλυψε μέσω post ότι πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Όπως η ίδια αποκάλυψε, στην αρχή ένιωσε ένοχη για την κατάστασή της, παρόλο που η συγκεκριμένη ασθένεια είναι καθαρά γενετική, ενώ όπως είπε για την ώρα ελέγχει τα συμπτώματα με φαρμακευτική αγωγή.

Να θυμίσουμε, ότι η Frost έχει υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα party animals των ‘90s, ενώ ήταν παντρεμένη με το Jude Law με τον οποίο έχει αποκτήσει και τρία παιδιά!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι έχουν μείνει στην ιστορία τα πάρτι του ζεύγους αλλά και τα… σεξουαλικά όργια που ακολουθούσαν τα πάρτι, ενώ λίγοι ξέρουν ότι στα δύο της μόλις χρόνια, η κόρη της Sadie και του Jude μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, επειδή κατάπιε κατά λάθος, ένα χάπι ecstasy.

article 1303089 004D6F7E00000258 701 306x473

Aυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε, είναι ότι η Sadie έχει υπάρξει κολλητή φίλη με την Kate Moss, ενώ ως γνωστόν χώρισε με τον Jude εξαιτίας της Sienna Miller (με τη γνωστή συνέχεια).

0911 VO WELL93 05 162112170178

Και για να κλείσουμε την παρένθεση, να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο μπορεί να μη θεραπεύεται αλλά με κατάλληλη αγωγή και διατροφή επιτρέπει στον ασθενή να έχει μία φυσιολογική καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton

Δύο μήνες μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι χώρισε και πάλι