Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Kylie Jenner αγοράζει καινούργια βίλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, η Kylie Jenner αγοράζει καινούργια βίλα

Και είναι ακόμη υπό κατασκευή

Μπορεί η Kylie Jenner να μην κάνει πολύ συχνές εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, όμως μέσω της οικογένειας της μαθαίνουμε τα νέα της και τι γίνεται σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Και αφού πριν από λίγα 24ωρα μάθαμε πότε θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, τώρα έρχονται νέες πληροφορίες που θέλουν τη νεαρή star να αγοράζει καινούργια βίλα στο Hidden Hills.

Οι φωτογραφίες από το αρχοντικό που κυκλοφόρησαν το δείχνουν να βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή και ομολογούμε πως φαίνεται αρκετά μεγάλο. Λογικό θα μας πεις, μια Kylie Jenner τι θα μπορούσε να αγοράσει; Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η 20χρονη star που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Travis Scott, δεν έχει αγοράσει ακόμη το οίκημα, ωστόσο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ιδανικό για μια μέλλουσα μαμά που θέλει την ησυχία και την ιδιωτικότητα της.

48CB40A900000578 5341425 image a 33 1517512651560

Η Kylie σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την συγκεκριμένη ιδιοκτησία, η οποία εκτείνεται περίπου στα 1400 τ.μ. Η βίλα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αφού πρέπει και στα δύο βασικά οικήματα να χτιστεί η οροφή, ενώ και γύρω από τον λόφο που το περικλείει θα πρέπει να φυτευτούν οπωσδήποτε κάποια δέντρα, μιας και τα υπάρχοντα είναι ελάχιστα.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή του, όμως το σίγουρο είναι πως όσο και να κοστίζει αυτό θα είναι το μελλοντικό σπίτι της Kylie Jenner.

Διάβασε ακόμη:

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα για την Kate Middleton