Fifty Shades Freed: Δες τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Fifty Shades Freed: Δες τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του

Έμειναν μόλις πέντε ημέρες

Αυτός ο Φεβρουάριος θα είναι ο αγαπημένος σου (και δικός μας φυσικά) και σίγουρα ξέρεις καλά το γιατί. Μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου μέρους του Fifty Shades of Grey και δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε. Το trailer παίζει ξανά και ξανά στις τηλεοράσεις μας και εμείς μετράμε αντίστροφα μία-μία τις ημέρες μέχρι την ημέρα που θα πάμε στο σινεμά.

Αν έχεις διαβάσει τα βιβλία ξέρεις πάνω κάτω τι θα συμβεί, έχει όμως τεράστια διαφορά το να το βλέπεις, δεν συμφωνείς; Λίγες μόνο ημέρες λοιπόν πριν από την επίσημη πρεμιέρα κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σκηνές από τον γάμο του ζευγαριού, μία super hot φωτογραφία του Jamie Dornan ημίγυμνου, αλλά και λήψεις με τον σκηνοθέτη James Foley να δουλεύει με τους ηθοποιούς της ταινίας.

fifty shades freed stills dakota johnson jamie dornan 04

Στην παρακάτω gallery θα δεις κάποιες από αυτές. Σε θέλουμε όμως ήρεμη και πανέτοιμη ως τις 8 Φεβρουαρίου που θα προβληθεί η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ξέρουμε πόσο ανυπομονείς και συμπάσχουμε μαζί σου. Ο κύριος και η κυρία Grey μας περιμένουν!

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Chicago και το διαδίκτυο παθαίνει αμόκ